Woodfield Tape

Heeft u al ooit van Woodfield Tape gehoord? Als u vaak met Tapes werkt dan klinkt onze naam u misschien wel bekend in de oren. Woodfield is namelijk sinds 1974 een gerenommeerde naam op het gebied van Tape. Alle Tapes van Woodfield Tape zijn kwaliteitsproducten. Wij voorzien alle vele jaren lang diverse branches van onze Tapes. Dit zijn onder andere schilders, stucadoors, autoschadespecialisten en vloerbedrijven. Maar ook voor andere branches waar Tape gebruikt wordt hebben wij diverse mogelijkheden.

Het assortiment

Wij hebben onze diverse Tapes ingedeeld in 9 categorieën. Wilt u meer weten over de categorieën? Klik dan zeker verder. Op elke pagina leggen we uit welke varianten Tapes hieronder vallen en wat de specificaties zijn. Wij maken onderscheid in de volgende 9 soorten Woodfield Tapes:

Masking Tape

Toon producten

Precision Masking Tape

Toon producten

Ducttape

Toon producten

PVC Tape

Toon producten

Overige Tape

Toon producten

Gaasband

Toon producten

Time Safe Mask

Toon producten

Maskeerpapier

Toon producten

Heeft u een vraag over het assortiment Woodfield tapes? Neem dan contact op.

Woodfield tape kopen

Bent u geïnteresseerd in de Tapes van Woodfield? Dan bent u wellicht nieuwsgierig naar waar en hoe u deze kunt aanschaffen. Allereerst kunt u contact opnemen om een dealer bij u in de buurt te vinden. Er zijn diverse dealers in België en Nederland die onze Woodfield Tape producten verkopen. Wanneer u onze medewerkers belt, zullen zij op zoek gaan naar een dealer bij u in de buurt. Wilt u dealer worden van Woodfield Tape? Dat kan ook, daar vind je hier meer informatie over.

Heeft u een vraag over een van de Tapes? Neem dan zeker contact op! Dit kunt u doen door te bellen naar +31 (0) 413 265 261 of te mailen naar info@woodfield.nl. Onze Tape specialisten staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Zij weten u te adviseren over de beste Tape voor uw klus.