Overige Tape

Naast voorgenoemde tapes, kunnen wij u bij Woodfield ook voorzien van een aantal speciale tapes voor zeer specifieke toepassingen. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan Tapes die speciaal geschikt zijn voor buiten en speciale dubbelzijdige Tape. Op deze pagina lichtten wij vier soorten overige Tapes uit. Wanneer u benieuwd bent naar het gehele assortiment, dan raden wij u aan om naar een van onze vestigingen te komen.

4 soorten Overige Tapes

In deze paragraaf vertellen we u meer over 4 soorten Woodfield Tapes. Dit zijn allemaal Tapes die speciale toepassingen hebben en die voor diverse ondergronden gebruikt kunnen worden. Hierin maken wij onderscheid in de volgende Tapes:

Aluminium Tape

Inzetbaar voor het afplakken van aluminium gelamineerde isolatieplaten of het aan elkaar tapen van isolatiematerialen. Ideaal bij de montage van verwarmings-, ventilatie- en airconditioninginstallaties. Zeer goede kleefkracht, tevens inzetbaar bij lage temperaturen en slecht ontvlambaar.

Blauwe UV Tape

UV-bestendig Masking Tape, langere tijd inzetbaar. Speciaal voor buiten.

Dubbelzijdige Tapijttape

De grote kleefkracht en scheurvastheid maken deze Tape uitstekend geschikt voor het permanent vastzetten van vloerbedekking en tapijttegels. Breed inzetbaar behalve op PVC ondergronden.

Verpakkingstape

Gladde en scheurvaste Tape vervaardigd uit polypropyleen folie. Enkelzijdig klevend en ideaal inzetbaar bij verpakkingswerkzaamheden. Eventueel te bedrukken met een eigen logo.

Overige Tapes bij Woodfield kopen

Heeft u een vraag over een van bovenstaande Woodfield Tapes? Neem dan contact met Woodfield op, onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Onze professionals staan voor u klaar om u te adviseren over de Tape die het meest geschikt is voor uw klus.

Woont of werkt u niet in de buurt van een van onze vestigingen? Dat is geen enkel probleem, wij werken met diverse dealers samen! Bent u op zoek naar een verkooppunt bij u in de buurt? Neem dan contact op, dan zoeken we samen naar een verkooppunt.

Heeft u zelf interesse in het verkopen van de Woodfield Tapes? Bekijk dan de pagina ”dealer worden” eens, hier vertellen we u meer over de mogelijkheden.