Ducttape

Bent u op zoek naar kwalitatieve Ducttape? Dan bent u bij Woodfield aan het juiste adres. Wij verkopen namelijk diverse soorten Ducttape in onze vestigingen. Op deze pagina vertellen we u meer over de toepassingsmogelijkheden van Ducttape en hoe u deze kunt kopen bij Woodfield. Daarnaast vertellen we u ook waar u terecht kunt bij vragen. Bent u geïnteresseerd in onze Ducttape? Lees dan zeker verder.

Soorten Ducttape van Woodfield

Ducttape is veelzijdig toepasbaar voor verschillende doeleinden. Bent u benieuwd voor welke doeleinden Ducttape wordt gebruikt? Het wordt onder andere gebruikt voor werkzaamheden op steen- en stucwerk. Daarnaast heeft Ducttape een erg hoge kleefkracht waardoor het ook vaak wordt toegepast bij reparatiewerkzaamheden. Door de veelzijdigheid van de Tape wordt het nog op diverse andere manieren toegepast. Benieuwd naar de soorten Ducttape van Woodfield?

Ducttape Prof

Universeel inzetbaar bij werkzaamheden op steen en stucwerk, binnen en buiten. Hoge kleefkracht. Wordt ook veelvoudig toegepast bij reparatiewerkzaamheden.

SST Prof

Extra sterke Tape speciaal geschikt voor lastig af te plakken ondergronden zoals lood, aluminium, keramische tegels en beton. Hoge kleefkracht en bestand tegen scherpe voorwerpen. Zonder lijmresten te verwijderen.

Ducttape van Woodfield kopen?

Bent u benieuwd geworden naar onze diverse soorten Ducttape? Dan raden wij u aan om naar een van de Woodfield Tape dealers te kopen. Bent u op zoek naar een verkooppunt? Neem dan contact op! Wilt u dealer worden van Woodfield Tape? Ook dat is mogelijk. Daar leest u hier meer over.

Daarnaast adviseren onze medewerkers u met plezier over het gebruik van de Tape en de toepasbaarheid voor uw klus. Zijn staan voor u klaar om al uw vragen over de verschillende Tapes te beantwoorden.  U kunt ons bereiken via de mail op info@woodfield.nl en via de telefoon op +31 (0) 413 265 261.