Masking Tape

Wanneer u op zoek bent naar kwalitatieve Masking Tape dan bent u bij Woodfield Tape aan het juiste adres. Inmiddels wordt de tape over de gehele wereld gebruikt onder de naam Masking tape. De Tape is gemaakt van crépepapier en daardoor makkelijk te scheuren. Hierdoor is het makkelijk te gebruiken. Bij Woodfield bieden wij diverse soorten Masking Tape aan. Daarover in de volgende paragraaf meer.

Waarom kiezen voor een Masking Tape uit het assortiment van Woodfield? De Masking Tapes van Woodfield onderscheiden zich door de kwaliteit en de inzetbaarheid. De verschillende Tapes verschillen van elkaar op het gebied van kleefkracht, inzetbaarheid (binnen, buiten of beide) en inzetbaarheidsduur. Op deze manier kunt u precies kiezen welke Tape het beste bij uw klus past.

Soorten Masking Tape bij Woodfield

Bij Woodfield kunt u verschillende soorten Masking tapes aanschaffen. Wij bieden de volgende varianten aan:

Basic Tape

Standaard Masking Tape voor schilder- en stucadoors. Universeel inzetbaar.

Prof Tape

Standaard Masking Tape voor schilders, stucadoors en de automotive industrie. Uistekende hechting en zeer goed te verwijderen.

Superieur Tape

Zeer hoogwaardige, waterproof Masking Tape voor de schilder, stucadoor en vloerenlegger.

Heeft u vraag over ons assortiment of de verschillen? Neem dan contact met ons op.

Masking Tape kopen bij Woodfield

Bent u benieuwd naar onze Masking Tapes na het lezen van deze pagina? Kom dan naar een van de Woodfield Tape dealers om de producten aan te schaffen. Bent u op zoek naar een dealer bij u in de buurt? Daar helpen wij u graag bij! Wanneer u contact opneemt dan kijken wij voor u waar de dichtstbijzijnde dealer is!

Onze professionals vertellen u graag meer over de verschillende soorten Masking Tapes. Zij kunnen u uitstekend adviseren bij de keuze van een tape voor uw klus. Kent u onze Masking Tapes al, maar heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op via de telefoon of via mail.