Time Safe Mask

Voordat u begint met schilderen is het belangrijk dat de oppervlakte van de kamer wordt beschermd. Met ons assortiment van ondoorlaatbaar, afdekkend en beschermend Time Safe Mask bent u beschermd tegen verf en andere materialen. Twijfelt u welke Time Safe Mask geschikt is voor uw klus? Dan bent u bij deze pagina van Woodfield op het juiste adres. Wij verkopen namelijk verschillende soorten afdekmaterialen bij Woodfield. Op deze pagina vertellen we meer over de soorten Time Safe Mask en welke geschikt is voor welke klus.

Al onze afplakfolies hechten zich vanzelf aan de ondergrond door de statische lading. De Time Safe Mask bestaat namelijk uit een statische folie die gecombineerd is met een taperand aan de bovenzijde. De naam zegt het al; een tijdbesparende oplossing waardoor er snel grote oppervlakten gemaskeerd kunnen worden.

Time Safe Mask – welke zijn er?

Onze verschillende Time Safe Mask afdekfolies bieden voor elke klus een oplossing. De folie is beschikbaar in verschillende maten variërend van 550mm t/m 3200mm. Bekijk onderstaand de varianten: 

Time Safe Mask Basic

Afplakfolie met Masking Tape voor het snel afdekken van grote oppervlakken. Door de statische lading hecht de folie zich vanzelf aan de ondergrond.

Time Safe Mask Duct

Afplakfolie met Ducttape voor het snel afdekken van grote oppervlakken op steenachtige ondergronden. Hoge kleefkracht en door de statische lading hecht de folie zich vanzelf aan de ondergrond.

Time Safe Mask Gold

Afplakfolie met Fine Line Tape voor het snel afdekken van grote oppervlakken. Eenvoudig te verwijderen, zelfs na langere tijd. Door de statische lading hecht de folie zich vanzelf aan de ondergrond.

Time Safe Mask Dispenser

Kunststof dispenser ten behoeve van de Time Safe Mask. Ideaal voor het snel op maat maken van de folie.

Wilt u weten welke soort voor u het meest geschikt is? Twijfel niet om contact met ons op te nemen, wij vertellen u er graag meer over.

Time Safe Mask bij Woodfield

Bent u op zoek naar Time Safe Mask, dat zorgt voor een ondoorlaatbare en zeker afdekking en bescherming tegen verf en andere materialen. De Time Safe Mask is verkrijgbaar in verschillende maten. Zoekt u een verkooppunt bij u in de buurt? Neem dan contact op! Wij werken samen met diverse dealers over heel Nederland en België!

Weet u niet precies welke afdekfolie geschikt is? Dan adviseren onze medewerkers u met plezier over de mogelijkheden. Neem contact op met ons hoofdkantoor en onze medewerkers vertellen u meer. U kunt onze medewerkers telefonisch of per mail bereiken:

+31 (0) 413 265 261
E info@woodfield.nl