Maskeerpapier

Bent u op zoek naar bescherming van uw auto, vrachtwagen, bus, caravan of ander voertuig? Of bent u een schilder/stucadoor en bent u op zoek naar materiaal om bepaalde gebieden af te dekken. Dan heeft u Maskeerpapier nodig. Maskeerpapier is een bruin kraftpapier dat zorgt voor een ondoorlaatbare en zekere afdekking en bescherming tegen verf en andere materialen. Deze zijn beschikbaar in handvariant en een variant voor machines. Op zoek naar Maskeerpapier? Dan bent u bij deze pagina van Woodfield op het juiste adres. Wij verkopen namelijk diverse soorten Maskeerpapier bij Woodfield.

Welke soorten Maskeerpapier biedt Woodfield aan?

Onze verschillende rollen Maskeerpapier zijn allen bruin van kleur. Er wordt onderscheid gemaakt tussen handrollen en machinerollen. De handrollen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, vanaf 15 tot en met 45 cm. Daarvan zijn bepaalde maten ook beschikbaar met een Masking Tape eraan. De grotere rollen zijn machinerollen. Time Safe Maskeerpapier is voor het snel en gemakkelijk afdekken van kleine oppervlaktes zoals vensterbanken of plinten. Bekijk hier onder de diverse soorten:

Handmaskeerpapier

Bruin kraftpapier, dat zorgt voor een ondoorlaatbare en zekere afdekking en bescherming tegen verf en andere materialen. Handrollen tot 31 cm zijn te gebruiken op een handmaskeerdispenser. Verkrijgbaar in verschillende maten.

Maskeerpapier

Bruin kraftpapier, dat zorgt voor een ondoorlaatbare en zeker afdekking en bescherming tegen verf en andere materialen. Machinerollen zijn te gebruiken in combinatie met een maskeerbank en of schraagmodel. Verkrijgbaar in verschillende maten.

Time Safe Mask Papier

Bruin kraftpapier met standaard masking tape voor het snel en gemakkelijk afdekken van kleine oppervlaktes zoals vensterbanken of plinten.

Heeft u een vraag over welke soort voor u het meest geschikt is? Twijfel niet om contact met ons op te nemen, wij vertellen u er graag meer over.

Maskeerpapier bij Woodfield

Bent u op zoek naar Maskeerpapier? Dan bent u bij Woodfield Tape aan het juiste adres. U bent van harte welkom bij een van onze Woodfield Tape dealers. Bent u op zoek naar een verkooppunt bij u in de buurt? Neem dan contact op! Wij kijken graag met u mee.

Heeft u een vraag over onze producten? Neem dan contact op via de telefoon op: +31 (0) 413 265 261 of neem contact op via e-mail op: info@woodfield.nl. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden over Maskeerpapier. Zij weten u als geen ander te adviseren over het beste product voor uw klus.