Gaasband

Bent u op zoek naar geschikte Gaasband? Dan bent u bij deze pagina van Woodfield op het juiste adres. Wij verkopen namelijk diverse soorten Gaasband bij Woodfield. Op deze pagina vertellen we meer over Gaasband.

Om te beginnen met de vraag: Wat is Gaasband? Zoals het woord al impliceert bestaat Gaasband uit gaas. Met gaas wordt een sterke maar lichte gewoven stof bedoeld, vaak vervaardigd uit glasvezel. Deze stof is samen gewoven met een speciale weeftechniek. In de praktijk is Gaasband gaas dat vanzelf plakt. Gaasband is zowel zelfklevend als niet zelfklevend bij Woodfield te verkrijgen.

Welke soorten Gaasband onderscheiden wij?

Wij bieden diverse soorten Gaasband aan. Onderstaand vindt u de diverse soorten bij Woodfield.

Zelfklevend Gaasband

Zelfklevend Gaasband vervaardigd uit glasvezeldraden, voor een snelle en probleemloze afwerking van gipsnaden. Tevens toepasbaar bij het repareren en wapenen van voegen en naden. Rafelt niet.

Fibatape Classic

Zeer hoogwaardig, zelfklevend Gaasband vervaardigd uit glasvezeldraden, voor een snelle en probleemloze naadafwerking van gipsnaden. Tevens toepasbaar bij het repareren en wapenen van voegen en naden. Rafelt niet.

Bewapeningsgaas

Niet zelfklevend gaas, vervaardigd uit glasvezeldraden. Bewapeningsgaas wordt gebruikt voor het scheur overbruggend herstellen van stuc- en constructiewerk of voor herstelwerkzaamheden. Alkalibestendig, voor binnen en buiten.

Heeft u een vraag over welke soort voor u het meest geschikt is? Twijfel niet om contact met ons op te nemen, wij vertellen u er graag meer over.

Gaasband bij Woodfield

Bent u op zoek naar wapeningsgaas voor naden van gipskartonplaten? Of wil u stucwerk herstellen van muren en plafonds die beschadigd zijn? Dan bent u bij Woodfield Tape aan het juiste adres. U bent van harte welkom bij een van onze Woodfield Tape dealers. Benieuwd naar een dealer bij u in de omgeving? Wij werken samen met diverse dealers in zowel Nederland als België! Neem contact op en wij zoeken voor u op welke dealer zich bij u in de buurt bevindt.

Weet u niet precies welke tape geschikt is? Dan adviseren onze medewerkers u met plezier over de mogelijkheden. U kunt onze medewerkers telefonisch of per mail bereiken:

+31 (0) 413 265 261
E info@woodfield.nl