Covers

Het assortiment van Woodfield bevat drie verschillende soorten Covers. Iedere Cover is geschikt voor een ander type ondergrond. Bovendien zijn de Covers beschikbaar in verschillende maten en varianten. Het assortiment bevat de Glass Cover voor ramen, de Carpet Cover voor tapijt en de Floor Cover voor harde vloeren. Dit zijn allemaal tijdelijke afdekoplossingen.

Alle Covers van Woodfield zijn na gebruik snel en zonder lijmresten te verwijderen! Of u nu als projectbouwer of stoffeerder aan de slag wil of wanneer u een kleine klus heeft thuis, de Covers van Woodfield zijn in beide gevallen de oplossing.

Twijfelt u welke Cover geschikt is voor uw klus? Of bent u op zoek naar een specifieke Cover? Dan bent u bij deze pagina van Woodfield op het juiste adres. Wij verkopen namelijk diverse soorten Covers bij Woodfield. Op deze pagina vertellen we meer over de Covers en de verschillende soorten.

Welke Covers zijn geschikt voor verschillenden ondergronden?

Onderstaand vind u een overzicht van de Covers van Woodfield en voor welke ondergronden ze te gebruiken zijn.

Carpet Cover

Transparante, zelfklevende beschermfolie speciaal geschikt voor het tijdelijk afdekken van tapijt en gestoffeerde trappen.

Floor Cover

Groene, zelfklevende beschermfolie speciaal geschikt voor het tijdelijk afdekken van harde ondergronden zoals laminaat, linoleum, tegels en trappen.

Glass Cover

Blauwe, zelfklevende beschermfolie speciaal geschikt voor het beschermen van puien, ramen, en kozijnen. Bij gebruik op glas, de folie richting zonlicht aanbrengen en na gebruik direct verwijderen.

Heeft u een vraag over welke soort voor u het meest geschikt is? Twijfel niet om contact met ons op te nemen, wij vertellen u er graag meer over.

Covers bij Woodfield of een dealer in uw buurt?

Woont of bent u niet in de buurt van onze vestigingen maar wilt u wel graag Woodfield Covers kopen? Neem dan contact op, dan kijken we samen met u naar een dealer in uw buurt. Wilt u dealer worden van Woodfield Tape? Bekijk dan onze pagina ”dealer worden” eens!

Heeft u een vraag over onze Covers? Neem dan contact op. Onze medewerkers beantwoorden met plezier uw vragen! Zij kunnen u als de beste adviseren over de juiste tape voor uw klus!