Precision Masking Tape

Bent u op zoek naar Precision Masking Tape? Dan bent u bij deze pagina van Woodfield op het juiste adres. Wij verkopen namelijk diverse soorten Precision Masking Tapes bij Woodfield. Op deze pagina vertellen we meer over de Precision Masking Tape en de diverse soorten.

Maar wat is Precision Masking Tape precies? Precision Masking Tape wordt ook wel Fine Line Tape genoemd. De Tape wordt gemaakt van rijstpapier en word gebruikt om strakke lijnen te creëren. Het wordt ook wel Washi Tape genoemd. De Tape komt oorspronkelijk uit Japan en werd gemaakt van Washi papier, vandaar de naam.

Wilt u voor uw klus met Tape strakke lijnen creëren, dan is deze Tape erg geschikt.

Soorten Precision Masking Tape

Bij Woodfield bieden wij diverse soorten Precision Masking Tape aan. Deze verschillen op basis van inzetbaarheid en kleefkracht. Zo zijn sommige varianten beter geschikt voor binnen en andere voor buiten. Bij Woodfield bieden wij de volgende 4 soorten aan:

Fine Line Tape

Masking Tape voor schilders, stucadoors en de automotive industrie. Speciaal ontwikkeld om strakke lijnen te kunnen creëren. Eenvoudig te verwijderen, zelfs na langere tijd.

Fine Line Low Tack

Masking Tape voor delicate oppervlakken, zoals behang, vers schilder- en stucwerk, etc. Lage kleefkracht. Langere tijd inzetbaar.

Topliner

Masking Tape voor schilders, stucadoors en de automotive industrie. Speciaal ontwikkeld om strakke lijnen te kunnen creëren. Eenvoudig te verwijderen, zelfs na langere tijd.

Fine Line Xtra Strong

Zeer hoogwaardige Masking Tape voor schilders, stucadoors en de automotive industrie. Uitstekende hechting op vele soorten ondergronden en langere tijd inzetbaar.

Heeft u een vraag over de verschillende soorten? Neem dan gerust contact op, wij vertellen u er graag meer over.

Precision Masking Tape van Woodfield

Wilt u een of meerdere soorten van de Precision Masking Tape van Woodfield kopen? Er zijn diverse verkooppunten van Woodfield Tape. Bent u op zoek naar een dealer bij u in de buurt? Wij helpen u graag verder. Neem contact op voor een verkooppunt bij u in de buurt.

Heeft u een vraag over onze Precision Masking Tape? Onze medewerkers adviseren u met plezier over de mogelijkheden van de verschillende soorten Tape. Zij weten als geen ander wat de verschillen tussen de soorten zijn en welke Precision Masking Tape het beste past bij uw klus.